Transport marfă

Indiferent de sectorul dumneavoastră de activitate, căutăm permanent să îmbunătățim serviciile noastre și să vă oferim cele mai bune soluții de logistică și transport.

Transport mărfuri generale

Prin marfă generală se înțelege o gamă extrem de variată de produse și bunuri. Practic această categorie cuprinde toate mărfurile care se pot transporta dintr-un punct în altul cu un mijloc de transport marfă standard. Excepția o reprezintă tipurile de marfă care datorită caracteristicilor, dimensiunilor, volumului, greutății sau proprietății lor necesită un transport specializat sau autorizat.

Acesta este serviciul cel mai comun și flexibil pe care îl oferim clienților noștri. Se adresează în principal transportului intern și internațional de mărfuri generale ce nu necesită condiții speciale. Chiar și așa, echipa Luxorcomp asigură un serviciu optim, sigur și prompt, ce se pliază perfect pe nevoile sau dorințele individuale ale clientului.

Toate transporturile de marfă și bunuri personale se efectuează în deplină siguranță și profesionalism, acestea fiind asigurate prin polițe de asigurare de până la 80.000-100.000 euro (în funcție de valoarea estimată a bunurilor transportate).

Indiferent de sectorul dumneavoastră de activitate, căutăm permanent să îmbunătățim serviciile noastre și să vă oferim cele mai bune soluții de logistică și transport. De asemenea, ne adaptăm eficient în funcție de specificul cerințelor dumneavoastră. Ca suport pentru onorarea cerințelor la standard înalt avem flota modernă și completă ce ne permite mereu să reacționăm rapid și profesionist. Aceasta este formată din 39 de ansambluri, și anume:

Autotractor + Semiremorcă MEGA

25 ansambluri

Capacitatea de încărcare este de 24 de tone, cu un volum de 100 m3.

Autoutilitară + Remorcă

8 ansambluri

Capacitatea de încărcare este de 22.5 de tone, cu un volum de 120 m3.

Autotractor + Semiremorcă frigorifică MEGA

2 ansambluri

Capacitatea de încărcare este de 22 de tone, cu un volum de 95 m3.

Autoutilitară 12 tone

2 ansambluri

Capacitatea de încărcare este de 6 de tone, cu un volum de 60 m3.

Autoutilitară frigorifică

2 ansambluri

Capacitatea de încărcare maximă este de 3.5 tone. Având în vedere dotarea, aceste autoutilitare pot fi folosite şi în regim de urgenţă, chiar şi cu doi şoferi. La cerere, putem efectua şi transport rapid de confecţii pe umeraşe.