Cariere

O echipă unită și puternică este cheia succesului pe termen lung pentru o companie. În cadrul Luxorcomp, apreciem și încurajăm competența, profesionalismul, motivația și orientarea către client.

Cariere @ Luxorcomp

Firma noastră este deschisă noilor colaborări și capabilă să integreze eficient în dinamica echipei talentul uman al noilor angajați. Scopul nostru a fost și este de a valorifica fiecare personalitate în parte și de a scoate în evidență calitățile angajaților, totul într-un mediu de lucru motivant și dinamic. Mizăm pe dezvoltarea individuală continuă, dar totodată și pe aspectul de ”împreună”. Suntem conștienți de limitele noastre, dar mereu dornici să le depășim, pentru ca serviciile noastre să păstreze standarde înalte de calitate. Condițiile și atmosfera de lucru sunt motivante; astfel, atât profesioniștii cu experiență, dar și debutanții, au oportunitatea de a se dezvolta în carieră.

O echipă unită și puternică este cheia succesului pe termen lung pentru o companie. Performanța individuală este primul pas pentru atingerea unei dinamici optime și eficiente. În cadrul Luxorcomp, apreciem și încurajăm competența, profesionalismul, motivația și orientarea către client. Activitatea companiei se bazează exclusiv pe oamenii activi și responsabili, ce formează un colectiv într-adevăr de excepție.

Valorile Luxorcomp

Împreună, ne fundamentăm munca pe câteva aspecte care ne mențin standardul înalt:

Energie
Puterea de muncă și determinarea de a presta servicii de calitate le găsim mereu în pasiunea pentru ceea ce facem. Ne încredem în ce suntem, ne cunoaștem potențialul, iar motivația ce rezultă din acestea e principala noastră sursă de energie.

Cunoaștere
Experiența și cunoștința practică pe care deja le avem în domeniu ne fac stăpâni pe ”know-how”-ul necesar industriei, dar totodată ne ambiționează să învățăm constant și să ne îmbunătățim continuu. Ne numim ”arhitecții inovației”, deoarece avem o viziune larg deschisă și pregatită pentru schimbare.

Lucru în echipă
Colegialitatea și spiritul de echipă sunt constante ale relației noastre, indiferent dacă e vorba de clienți, furnizori, parteneri sau colegi. Aceste valori ne motivează să învățăm unii de la alții, să cooperăm, să creștem împreună. Astfel, acționând organizat, știm să depășim provocări diverse, precum lipsa sau abundența informațiilor, presiunea timpului, volumul mare de muncă etc.

Perseverență
Dorința de a ne autodepăși constant este promisiunea noastra către clienti. Vrem și suntem capabili să creștem miza, să optimizăm procesul, să atingem performanța. Mereu suntem în căutarea celor mai bune soluții pentru a garanta calitatea si cunoștința profesională.

Onestitate
Spunem ceea ce facem si facem ceea ce spunem. Profesăm fair-play, instituind relații sincere și transparente cu toate entitățile implicate în prestarea serviciilor noastre. Ne asumăm complet responsabilitatea în fiecare situație si prezentăm lucrurile conform legii.

Faceți parte din echipa noastră!

Dacă sunteți interesat de o carieră în cadrul Luxorcomp, vă invităm să ne trimiteți CV-ul împreună cu o scrisoare de intenție și menționarea postului dorit, pe următoarea adresă de email: office at luxorcomp dot ro. Vom reveni în cel mai scurt timp cu un răspuns!