Despre noi

SC Luxorcomp SRL este o companie de transport rutier de marfă intern și internațional, având un capital social 100% românesc.

Despre noi

SC Luxorcomp SRL este o companie de transport rutier de marfă intern și internațional, având un capital social 100% românesc. Înființată în anul 1994, compania Luxorcomp este o întreprindere de tip mijlociu, pe care o recomandă atât experiența de 23 de ani în domeniu, cât și profesionalismul și eficiența ce îi caracterizează modul de lucru. Scopul principal al companiei este oferirea unor servicii care să păstreze standarde înalte de calitate și confort, orientate spre necesitățile clientului.

Societatea Luxorcomp activează în domeniul transporturilor de mărfuri generale încă din 1997. Pentru multă vreme principala rută a fost Italia – România, dar, odată cu achiziția noilor modele de camioane, rutele Luxorcomp s-au diversificat. În prezent aceastea se extind către Franța, Belgia, Germania, Olanda și Spania.

Servicii

Cu un număr de peste 70 de angajați, compania Luxorcomp oferă servicii de transport rutier atât în România, cât și în Europa (cu preponderență în Italia, Germania, Olanda, Franța și Spania). Oferta noastră include un număr larg de servicii, conferind maximă securitate și promtitudine pentru prestarea unei munci de calitate și satisfacerea clientului.
Transport

Calitatea si promptitudinea serviciilor de transport prestate de compania noastră au condus la dezvoltarea unor colaborări durabile cu parteneri de prestigiu din țara și străinătate. Luxorcomp efectuează mai multe tipuri de transporturi:

Toate transporturile de marfă și bunuri personale se efectuează în deplină siguranță și profesionalism, acestea fiind asigurate prin polițe de asigurare de până la 80.000-100.000 euro (în funcție de valoarea estimată a bunurilor transportate).

Logistică

Societatea noastră dispune de o hală de 1000 de metri pătrați cu utilaje moderne și personal calificat pentru manipularea mărfurilor generale, care pot fi lăsate în custodie de orice client Luxorcomp. Citește mai mult despre oferta noastră de servicii de logistică.

Producție paleți

Firmă parte a grupului Luxorcomp, Decotimber are o experiență de 12 ani în prelucrarea lemnului și producția de paleți. Anul 2015 a fost cel în care, unindu-și forțele într-un scop comun, cei doi parteneri au pus bazele unei fabrici de paleți în comuna Ionești din județul Vâlcea. Astfel a luat naștere o fabrică modernă în care procesul de producție este mereu în conformitate cu ultimele standarde și reglementări internaționale în vigoare. Citește mai mult despre oferta noastră de producție de paleți.

Echipa Luxorcomp

Compania este susținută și protejată de o echipă unitară, dar vastă, de peste 70 de angajați. Pentru a satisface cu desăvârșire așteptările clienților, scopul comun al acestora este depășirea propriilor limite, acceptarea noilor provocări, pentru a deveni, treptat, cu un pas mai aproape de cea mai bună versiune a lor. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără profesionalismul, experiența, promptitudinea și eficiența care caracterizează dinamica echipei, ce funcționează printr-o sudură organică.

Florin Popa
Florin Popa
Director General
Noi asigurăm excelența calității serviciilor noastre prin profesionalism, implicare și tratarea fiecărui client ca și cel mai important client al nostru.
Florin Popa