Transport frigorific

Asigurăm transport intern și internațional prin mijloace auto frigorifice, dotate cu agregate de temperatură controlată, în condiții de maximă siguranță și curățenie.

Transport cu temperatura controlata

Transportul frigorific se adresează în principal bunurilor ce necesită control continuu al temperaturii. Acestea prezintă un grad crescut de perisabilitate, motiv pentru care asigurăm transport intern și internațional prin mijloace auto frigorifice, dotate cu agregate de temperatură controlată, în condiții de maximă siguranță și curățenie. Pereții acestora sunt construiți din material termoizolant pentru a nu permite schimbul de căldură cu mediul extern și pentru a menține o tempereatură constantă (până la -20 de grade Celsius). Funcționarea optimă a agregatelor frigorifice este în permanență controlată de șoferii noștri, bine pregătiți pentru eliminarea riscului deprecierii produselor transportate.

Flota Luxorcomp este dotată cu echipamente de supraveghere și înregistrare a temperaturii, asigurând livrarea la destinație în condiții de maximă siguranță. Vehiculele specializate pe acest tip de transport sunt:

Autotractor + Semiremorcă frigorifică MEGA

2 ansambluri

Capacitatea de încărcare este de 22 de tone, cu un volum de 95 m3.

Autoutilitară frigorifică

2 ansambluri

Capacitatea de încărcare maximă este de 3.5 tone. Având în vedere dotarea, aceste autoutilitare pot fi folosite şi în regim de urgenţă, chiar şi cu doi şoferi. La cerere, putem efectua şi transport rapid de confecţii pe umeraşe.

Oricare ar fi nevoia dumneavoastră de transport, suntem pregătiți să vă oferim soluția eficientă, fiind ajutați de experiența bogată și vehiculele de cea mai bună calitate. Astfel, Luxorcomp înțelege importanța serviciului în regim de urgență și vine în întâmpinarea clienților cu o livrare expres, cu 2 șoferi, pretabilă pentru produse alimentare sau de natură vegetală.

Fiind mereu la curent cu ultimele norme în domeniu, asigurăm cele mai bune condiții de transport la temperatură controlată; astfel, garantăm pentru orice tip de produs transportat faptul că la destinație, acesta se va afla în stare identică cu cea inițială, indiferent de natura sa. Dintre produsele pe care le transportăm cu acest tip de serviciu amintim:

produse alimentare sau perisabile (carne și produse din carne, produse lactate, fructe, legume etc)

produse sau materii prime farmaceutice, chimice sau cosmetice

flori și plante decorative ce necesită mediu controlat termic

echipamente tehnologice ce necesită mediu controlat termic

alte tipuri de marfă proaspătă, refrigerată, semicongelată sau congelată