Logistică

Luxorcomp dispune de două hale, fiecare cu o suprafață de 500 metri pătrați, localizate în comuna Dăești, județul Vâlcea, la 2 km de DN7.

Logistică

Parte integrantă din activitea Luxorcomp o constituie serviciul de depozitare, îmbinat eficient ca o soluție pentru transportul mărfurilor dumneavoastră către destinație, în cel mai scurt timp posibil. Flexibilitatea în a oferi clienților noștri soluții personalizate ne definește și ne obligă la performanță. Astfel, dispunem de propriul spațiu logistic de depozitare, mai exact două hale, fiecare cu o suprafață de 500 metri pătrați. Acestea sunt localizate în comuna Dăești, județul Vâlcea, la 2 km de DN7.

Ca servicii adiționale oferim soluții integrate atât pentru încărcare, cât și pentru descărcare. Indiferent de tipul depozitării la care apelați (termen scurt, mediu sau lung), Luxorcomp vine în întâmpinarea dumneavoastră printr-o manipulare eficientă a mărfii, realizată cu ajutorul echipamentului profesionist de care dispunem (stivuitoare și lize electrice). De asemenea, personalul calificat garantează siguranța bunurilor dumneavoastră printr-un serviciu de pază, completat de monitorizarea audio și video continuă.

De la cel mai mic colet și până la mărfuri agabaritice, analizăm în colaborare cu clientul nostru cerințele de soluții logistice specifice afacerii sale si definim împreună pachetul de servicii necesar. Spațiul se poate închiria la metru pătrat sau la un anumit număr de paleți, în funcție de nevoile și dorințele dumneavoastră. Prin procesul de gestionare strategică a transportului, depozitării și stocării mărfurilor, alături de administrarea eficientă a fluxurilor de informații corespunzătoare acestora, mereu am menținut un standard înalt de calitate a serviciilor.