Transport forestier

Datorita investitiilor in echipamente moderne de transport forestier si exploatare forestiera, compania Luxorcomp este pregatita sa ofere servicii de inalta calitate din domeniul transportului forestier.

Transport forestier

Transportul rutier de produse forestiere se referă în general la transportul de buşteni de diferite dimensiuni; este necesară existenţa răcoanțelor şi a lanţurilor în dotarea camionului, echipament ce face posibilă asigurarea mărfii în bune condiţii. Pe lângă materialul lemnos extras din exploatările forestiere, mașinile de mare tonaj ce suportă acest tip de transport de adresează și altor produse conexe domeniului, precum cheresteaua deja prelucrată.

Transportul de bușteni pe drumuri abrupte și alunecoase cu încărcături mari solicită imens abilitățile unui autocamion forestier. De aceea asigurăm profesionalismul personalului calificat, dar și specificațiile corespunzătoare ale vehiculelor și utilajelor utilizate, totul pentru menținerea unui standard înalt de calitate și siguranță.

Experienţa acumulată de-a lungul anilor ne-a ajutat să obținem rezultate bune într-un timp scurt, respectând normele de mediu și valorificând diferite tipuri de lemn din mai multe zone ale ţării. Avem numeroşi angajaţi specializaţi in domeniu și un număr substanțial de utilaje performante pentru exploatări forestiere. Dintre acestea menționăm utilajele folosite la tăierea lemnului, care de asemenea sunt dotate cu macara (2 ansambluri), și semiremorci folosite exclusiv pentru transportul și tractarea buștenilor (2 ansambluri). La cerere, se pot oferi și servicii de tăiere a lemnului, în funcție de dorințele și nevoile dumneavoastră, precum și oferte de preț per kilometru.