Despre noi

SC Luxorcomp SRL, infiintata in anul 1994, este o companie de transport rutier de marfa intern si international, avand un capital social 100% romanesc. Compania Luxorcomp este o intreprindere de tip mijlociu, cu o experienta de peste 23 ani, avand ca obiectiv principal realizarea serviciilor de transport astfel incat acestea să respecte normele de calitate si confort.

Echipa Luxorcomp

Societatea Luxorcomp activeaza in domeniul transporturilor din 1997 de marfuri generale,, iar principala ruta a fost, pentru multa vreme, Italia – Romania. Odata cu achizitia noilor modele de camioane, rutele Luxorcomp s-au diversificat, catre Franta, Belgia, Germania, Olanda si Spania. Conform managementul Luxorcomp, la tonaje medii de 20 de tone marfa pe ruta, consumul mediu general pe Intreaga flota este de 27.2 l/100km.

Luxorcomp utilizeaza In prezent, cu succes, FleetBoard, sistemul de management al flotelor de la Mercedes-Benz, care ajuta la optimizarea proceselor de transport, principalul beneficiu fiind reducerea costurilor de combustibil. Acest lucru se realizeaza prin monitorizarea permanenta a parametrilor de exploatare, prin controlul stilului de conducere al soferilor, prin optimizarea rutelor si reducerea curselor fara Incarcare. In plus, FleetBoard ajuta la reducerea costurilor de mentenanta, a emisiilor de CO2 si la monitorizarea timpilor de lucru ai soferilor. Sistemul include aplicatia Mapping, pentru vizualizarea autovehiculelor si traseelor parcurse pe harta digitala internationala, si serviciile web pentru integrarea software-ului propriu.

Echipa Luxorcomp

Pentru a satisface cu desavarsire asteptarile clientilor, echipa Luxorcomp si-a propus sa-si depaseasca propriile limite si idealuri.
O buna parte din ceea ce numim management consta in a implica munca oamenilor din jurul nostru.
Compania Luxorcomp este sustinuta si protejata de o echipa vasta de peste 70 de angajati.
Echipa ce coordoneaza activitatile firmei este formata din urmatorii oameni cheie:

Florin Popa
Florin Popa
Director General

Noi asiguram excelenta calitatii serviciilor noastre prin profesionalism, implicare si tratarea fiecarui client ca si cel mai important client.

Florin Popa
Daniel Nita
Daniel Nita
Director Economic
Adrian Deaconescu
Adrian Deaconescu
Director Vanzari
Sebastian Badita
Sebastian Badita
Departamentul Juridic
Oliver Petrache
Oliver Petrache
Departamentul Vanzari
Ana Nita
Ana Nita
Departamentul Financiar
Alina Petrache
Alina Petrache
Departamentul Financiar
Emilia Popa
Emilia Popa
Asistent Manager
Ioana Popa
Ioana Popa
Departamentul Marketing

Valorile Luxorcomp

Impreuna functionam prin valorile noastre:

Energie
Pasiunea pentru ceea ce facem si determinarea de a face lucrurile bine, bazandu-ne pe increderea in propriile puteri este principala noastra sursa de energie.

Cunoastere
Prin sintagma "know-how" reiese ca suntem dornici sa acumulam experienta, cunostiinte practice despre afacerea noastra pentru a aduce succesul in companie. Ne numim arhitectii inovatiei deoarece avem o viziune larg deschisa si pregatita pentru schimbare.

Colegialitate
Spiritul de echipa si colegialitatea sunt constante ale relatiei noastre, indiferent daca e vorba de clienti, furnizori, parteneri sau colegi. Aceasta legatura spirituala ne motiveaza sa lucram impreuna si sa cooperam pentru a depasi presiunea timpului, lipsa sau abundenta informatiilor si alte provocari.

Perseverenta
Dorinta de a ne autodepasi este promisiunea noastra catre clienti. Cautam cele mai bune solutii pentru a garanta calitatea si cunostiinta profesionala.

Fairplay
Spunem ceea ce facem si facem ceea ce spunem. Ne asumam responsabilitatea in fiecare situatie si prezentam lucrurile conform legii.


Contactati-ne sau solicitati o cotatie de transport


Daca doriti sa solicitati o cotatie pentru transportul dumneavoastra, va rugam sa folositi formularul de solicitare cotatie.

Daca aveti intrebari, ne puteti contacta la numarul de telefon (0350) 404-840, la e-mailul office (at) luxorcomp.ro sau puteti folosi formularul de contact.